Fémkötésű gyémánt csiszolófejek

XH-sorozat:

 

Kemény és extra kemény felületek gyors és hatékony csiszolása

Gép:   Egy-, két- illetve többtárcsás padlócsiszoló gépekhez
Alkalmazási terület:   Kemény (C30 és e fölött) kéregerősített beton, illetve egyéb cementkötésű felületek és természetes kövek csiszolása.
Használati előnyök:   Ezek az egyedi fejlesztésű szerszámok hihetetlen magas eltávolító képességgel rendelkeznek és egyenletes karc-mintázatot hagynak hátra, így könnyebb folytatni a munkát, pénzt és időt takarítva meg ezáltal a felhasználónak. Közepes keménységű betonon használva extra hosszú élettartamra számíthatunk.
Adapter/rögzítés:   Hagyományos 3-csavaros rögzítés, mely bármilyen ismert géptípushoz való használatra alkalmassá tehető mágneses gyorscserés adaptertárcsa felszerelésével.
Gritszám: P20 Nettó ár: Árlista

XH 1

Ideális kezdőszerszám normális és extra kemény beton felületeken, ha szeretnénk felszínre hozni a beton adalékanyagokat, vagy ha a felületi bevonat eltávolítása a cél.

Gritszám: P50 Nettó ár: Árlista

XH 2

Kitűnő tuladjonságokkal rendelkezik normál és extra kemény betonpadlókon. Segít előhozni a finom szemcséket és ragasztó eltávolításra is jól használható. Eltávolítja az előző csiszolási fázis karcnyomait.

Gritszám: P100 Nettó ár: Árlista

XH 3

Idális első csiszolási lépés kemény, újonnan készült és alaposan betárcsázott beton födémpalók esetén. Nagyon hatékony felületkezelő és lezáró utókezelés eltávolítására. Eltávolítja az előző csiszolási fázis karcnyomait.

Gritszám: P150 Nettó ár: Árlista

XH 4

A műgyanta kötésű gyémánttal történő polírozás előkészítése tartós fémszerszámmal. Eltávolítja az előző csiszolási fázis karcnyomait.

lap teteje