PCD kaparótárcsák

Gép:   Lásd termék leírásnál
Alkalmazási terület:   Adhéziós vékonybevonatok eltávolításához, mint pl. festék, lakk, ragasztó, műgyanta, akril, esztrich maradvány, VCT masztix, bitumenes kellősítő, csakúgy mint a sűrű, gumiszerű anyagok. A legjobb eredmény elérése érdekében javasolt kerülni a szerszám tartós érintkezését az eltávolítandó bevonat alatti betonnal. A PCD fogak élettartamát lecsökkenti a betonnal való tartós kontaktus. Ennek elkerülése végett a PCD szerszámot érdemes csak a nagy mennyiségű bevonat eltávolítására használni, majd a megmaradt részeket egy alacsony gritszámú fémkötésű durvázó szerszámmal eltávolítani.
Előnyök:   Azonos felületen gyorsabb munkavégzés mint különálló marófejekkel. Rendkívül tartós PCD, minimális szerszámkopás.

D10 PCD

Egytárcsás csiszológépekhez (Blastrac, Gölz, Janser stb.) Támasztószegmens nélküli kialakítás, ezért csak erős és nagy tömegű gépekhez javasolt. Nagy hatékonysággal távolítja el a vastagbevonatokat, ragasztó- és egyéb maradványokat.

Átmérő: 250mm PCD szám: 16db Nettó ár: Árlista

K12P3M PCD kaparótárcsa

Klindex csiszológépekhez utángyártott típus. Az eredeti rögzítési pontok helyén masszív menetes csavar biztosítja az erős terhelés problémamentes átadását. Támasztószegmensek csökkentik a gépre jutó terhelést, védik a PCD késeket, és egyenletesebbé teszik a tárcsa futását. Nagy hatékonysággal távolítja el a vastagbevonatokat, ragasztó- és egyéb maradványokat.

Átmérő: 240mm PCD szám: 12db Nettó ár: Árlista
lap teteje