Gyémánt csiszolótárcsák / fazéktárcsák

AW: puha, abrazív felületekhez:

 

1. csiszolási fázis abrazív anyagokhoz

Gép:   Kézi (sarok)csiszolókra, ill egytárcsás, padlócsiszoló gépekre
Alkalmazási terület:   Puha és erősen koptató hatású beton, illetve egyéb laza, porózus cementkötésű felületek durva csiszolása, szintkülönbségek kiegyenlítése szélek mentén. A felületi egyenetlenségek, ragasztók, vékony önterülő aljzatkiegyenlítő rétegek és különböző vékonybevonatok rendkívül hatékony és erőteljes eltávolítása. Jó eredménnyel használható acélszálas betonok esetén is.
Alkalmazási előnyök:   A rendkívül kemény és erős fémkötésbe ágyazott speciális TCD szemcsék gyors és egyenletes csiszolást tesznek lehetővé a lehető legalacsonyabb költségek mellett.
Furat belső átmérő:   Alapértelmezett központosító furat átmérőt lásd a termék cikkszáma mellett, eltérő méret is rendelhető, pl. M14, 5/8"-11, stb.
Grit szám:   Durva csiszoláshoz, P16/20 TCD, 20/25 MBD

Duplasoros gyémánt csiszolótárcsa

A rendkívül sok gyémánt szegmens miatt a tárcsa nehéz, fordulatszám-szabályozó nélküli kézi gépre nem javasolt. Egytárcsás padlócsiszoló gépekre ideális választás. A TCD technológiának köszönhetően elkerülhető a szerszám gyors kopása. Agresszív, gyors csiszolás, nagy mennyiségu anyag eltávolítása.

Cikkszám: AW5DR Átmérő: 125mm Közp. furat: 22,23mm Nettó ár: Árlista

TURBO gyémánt csiszolótárcsa

Az örvényformába rendezett gyémánt szegmens miatt egyenletesebb csiszolást tesz lehetővé mint a duplasoros elrendezés, a tárcsa is könnyebb. Egytárcsás padlócsiszoló gépekre ideális választás. A TCD technológiának köszönhetően elkerülhető a szerszám gyors kopása. Agresszív, gyors csiszolás, nagy mennyiségű anyag eltávolítása.

Cikkszám: AW5SW Átmérő: 125mm Közp. furat: 22,23mm Nettó ár: Árlista
lap teteje