Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő, kedves meglévő vagy leendő Partnerünk!

Cégünk, a DTH Carbo Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Diamond Tools Hungary (DTH) márkanéven beton felületek, egyéb cement kötésű padlók, hagyományos és műgyanta kötésű terrazzo burkolatok, márvány, gránit padlók csiszolásához és polírozásához, valamint számos burkolat (pl.: műgyanta, linoleum, pvc, kő és lapburkolatok, parketta, stb.) alapfelületeinek előkészítéséhez, szükséges gépek és gyémánt szerszámok forgalmazásával foglalkozik.

A magyarországi kivitelezési tapasztalatokból kiindulva olyan termékpaletta kialakítását tűztük ki célul, mely egyaránt igazodik a hazai igényekhez és anyagi lehetőségekhez. Olyan gyártó parnerekkel alakítottunk ki kapcsolatot, akik a saját szakterületükön hosszútávú nemzetközi tapasztalatot szereztek és kellő rugalmassággal kezelik az általunk tolmácsolt vevői igényeket.

A felület előkészítés szinte minden fázisára tudunk megfelelő gépet és szerszámot kínálni.

Padlócsiszoló és polírozó gépeink elsősorban elektromos meghajtással, bolygóműves fogaskerék áttételezéssel készülnek, biztosítva a hosszú, meghibásodás mentes működést. Kültérben végzett munkákhoz robbanómotoros felületmaró és csiszoló gépeket is tudunk ajnlani. A kínálatot porelszívó, szélcsiszoló gépek és eredeti gyári alkatrészek, kiegészítők teszik teljessé.

A gyémántszerszám választékunkat a magyar építőipari igények figyelembevételével alakítottuk ki, illetve nyitottak vagyunk megfelelően alátámasztott és kellő nagyságrendű egyedi elképzelések kiszolgálására is.

A legjobb minőségű termékek előállítására való folyamatos törekvés eredményeként a gyémántszerszámok előállítója kiérdemelte az ISO 9001 minősítést a következetes minőségellenőrzés fenntartásáért, a vágószerszámokkal való biztonságos munkavégzést szavatoló német MPA-bizonyítványt, továbbá a gyémántszerszámok újszerű kialakítására bejegyzett 15 szabadalmat tudhat magáénak.

A fémkötésű gyémánt csiszolófejek elsősorban a hagyományos 3 csavaros adapterrel rendelhetők, de a mágneses gyorscserélő rendszerrel ellátott adapter tárcsánkkal bármely ismert géptípusra alkalmassá tehetők.

Bízunk abban, hogy az Ön vállalkozásának is megbecsült beszerzési forrásává és állandó partnerévé válhatunk a minőségi, ugyanakkor elérhető árú termékkínálatunk, az igények pontos megértése és előrelátó kiszolgálása által.
Görög Gábor
ügyvezető
DTH Carbo Kft.